lördag 6 oktober 2012

Besök

Nyss fick jag besök av en man som bland annat skrivit detta i sin presentation:

"Vill helst träffa en kvinna som tycker att storleken inte är allt;)"

Och jag som just skrev här att storleken har betydelse. Men på allvar, menar han att han har väldigt, väldigt liten snopp? Eller menar han bara att han är kort? För han har inte skrivit hur lång han är. Men om det skulle vara så att han har väldigt liten snopp, varför skriver han det då? Det är ju inte så att jag fokuserar på mina små bröst i min presentation. Det är ju olika vad man vill fokusera på helt enkelt. Men, som sagt, han kanske bara är kort?

2 kommentarer:

  1. Hahaha :D Det där lät ju inte så lite kryptiskt! Ja det är komiskt värre hur de där männen väljer att marknadsföra sig själva. Man undrar hur de tänker... och vissa borde definitivt gå på säljkurs! Han kunde väl skrivit "liten men naggande god", hade ju iaf varit lite småkul. Undra om karln får nåt napp? Och vem nappar i så fall på detta? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, precis! "liten men naggande god", hade det ju varit lite humor i i . Jag undrar också vem det är tänkt att tala till. Men det kanske är nåt slags ärlighetstest? Han kanske är sjukt trött på att tjejer poängterar detta när de väl ses??? ;)

      Radera