lördag 6 april 2013

Nätdejtingen drar i mig

Jag surfar runt lite. Det kan jag erkänna. Mailar lite. Försöker hålla det på en lagom nivå. Tycker livet utanför nätdejtingsdjungeln är rätt lockande men vill ju gärna ha lite nätbekräftelse. Snubblade över den här presentationen:

"Jag kom från Uzbekistan. Jag har inga dåliga vanor. Ingen rökning, och jag dricker inte alkohol"

Vad mer behöver man säga liksom?

5 kommentarer:

 1. Klart underhållande och ett uppslagsverk för oss män som funderar på att ge oss ut i nätdejting världen.
  Kan man finnas där och inte stämplas som knepig?
  Lycka till!
  P

  SvaraRadera
  Svar
  1. La visst ner nätdejtingen ett tag men ska ta tag i det igen. Ett tag kändes det som alla var knepiga men det finns allt lite guldkorn därute! :)

   Radera
  2. Hej
   Kul att under hållningen (särskriver :-)) är tillbaka. Har missat det. Var ute och vände i 14 dagar men inser att jag är alldeles för artig för att avvisa trevliga människor som jag ändå känner att jag inte vill dejta!!
   Lycka till!!
   P

   Radera
  3. Välkommen tillbaka! Särskrivning ÄR ju underhållande! :) Jo, det är ju ett dilemma det där med puckade mail. Mitt tips är ju att låta bli att svara. Det är ju svar nog också slipper man lägga energi på puckon! :)
   Tack kan verkligen behöva ett lycka till. :)

   Radera
  4. Gött att du uppdaterat din ålder. Va lite orolig för att du va evigt ung! :-) Inser att jag nog riskerar att vara ett "stolpskott" även om jag vill tro att jag är ett stolpe in. Skit samma. Fortsätt roa du så följer jag!

   Radera